• Creative<br/> Innovation

    Kréatip
    Inovasi

    Kusabab bakti dina pamekaran produk anu inovatif sareng hemat biaya, urang bakal salawasna masihan palanggan langkung seueur pilihan.
  • Reliable <br/>Quality

    Dipercaya
    Kualitas

    Ketat nuturkeun sarat GMP, Pastikeun 100% dilacak sareng reliabilitas produk urang.
  • Worldwide <br/>Fast Delivery

    Sadunya
    Pangiriman gancang

    Ku nyetél cabang lokal sareng logistik di Uni Éropa tengah, Australia sareng Asia, urang ngajantenkeun pameseran pelanggan langkung gampil sareng éfisién.
  • Global Regulation <br/>Compliance

    Peraturan Global
    Patuh

    Tim hukum profesional sareng pangalaman kami mastikeun patuh régulasi dina unggal pasar khusus.
  • Handle the future with great care

Uniproma didirikeun di Inggris di 2005. Kusabab didirikan, perusahaan parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran, produksi, sareng distribusi bahan kimia propésional pikeun industri kosmétik, farmasi, sareng kimia. Pendiri sareng déwan diréksi kami diwangun ku propésional senior di industri ti Éropa sareng Asia. Ngandelkeun pusat R&D kami sareng basis produksi di dua buana, kami parantos nyayogikeun produk anu langkung épisién, langkung héjo sareng langkung hemat biaya pikeun konsumén di sakumna dunya.

  • SGS
  • GMP
  • ECOCERT
  • EFfCI
  • REACH