Pamutih Kulit

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • PromaCare-HEPES

      Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulphonic Acid 7365-45-9 Bubuk, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare-KDP

      Kojic Dipalmitate 79725-98-7 Kisaran pH pangsaéna: 4-9, leyur minyak, turunan Promacare® KA Tingali Modél
    • PromaCare-TAB

      Tetrahexyldecyl Ascorbate 183476-82-6 Suhu: 70 ° C-75 ° C, kisaran pH pangsaéna: 4-6, leyur minyak, turunan Vitamin C Tingali Modél
    • PromaCare-EAA

      Asam askorbat 3-O-Étil 86404-04-8 Suhu larutan pangsaéna: 40 ° C-50 ° ℃, kisaran pH pangsaéna: 5-7, Cai leyur, leyur minyak, turunan Vitamin C Tingali Modél
    • PromaCare-KA

      Asam kojic 501-30-4 Cai leyur Tingali Modél
    • PromaCare-AGS

      Ascorbyl Glucoside 129499-78-1 Suhu leyuran anu pangsaéna: 40 ° C-50 ° range, kisaran pH pangsaéna: 5-7, leyur cai, turunan Vitamin C Tingali Modél
    • PromaCare-MAP

      Magnésium Ascorbyl Fosfat 113170-55-1 Suhu leyuran anu pangsaéna: 40 ° C-50 ° ℃, kisaran pH pangsaéna: 7 mnt, leyur cai, turunan Vitamin C Tingali Modél
    • PromaCare-SAP

      Sodium Ascorbyl Fosfat 66170-10-3 Suhu leyuran anu pangsaéna: 40 ° C-50 ° ℃, kisaran pH pangsaéna: 7 mnt, leyur cai, turunan Vitamin C Tingali Modél
    • PromaCare A-Arbutin

      Alpha-Arbutin 84380-01-8 Suhu: 70 ° C-75 ° C, Kisaran pH Pangsaéna: 3.5-6.5, arbutin leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare B-Arbutin

      Béta-Arbutin 497-76-7 Kisaran pH pangsaéna: 5-7, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare-NCM (USP34)

      Niacinamide 98-92-0 Suhu: 70 ° C maks, kisaran pH pangsaéna: 5.5-7.5, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare-NCM (Pangalusna)

      Niacinamide 98-92-0 Suhu: 70 ℃ maks, kisaran pH pangsaéna: 3.5-7.5, leyur cai, assay (asam Nicotinic): 50ppm max Tingali Modél
12 Teras> >> Halaman 1/2