Emollients / Emulgator

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • Promollient-AL PEG-75

      PEG-75 Lanolin 61790-81 Serpihan lilin Tingali Modél
    • PromaCare-Beeswax

      Cera Alba N / A. Partikel konéng nepi ka bodas Tingali Modél
    • Promollient-AL (USP23)

      Lanolin anhidrat 8006-54-0 Salep lemes atanapi konéng poék lemes Tingali Modél
    • Promollient-LA (kelas kosmétik)

      Alkohol Lanolin 8027-33-6 Waxy konéng padet Tingali Modél
    • Smartsurfa-CPK

      Kalium Cetyl Fosfat 19035-79-1 Bodas dugi ka bubuk bodas atanapi bodas Tingali Modél