Budaya Urang

Visi urang

Hayu karya kimia.
Hayu hirup ngarobah.

Misi urang

Nganteurkeun anu langkung saé
sareng dunya anu héjo.

Nilai Kami

Integritas & Dédikasi, Gawé babarengan & Ngabagi Sukses;
Ngalakukeun Anu Leres, Ngalaksanakeun leres.

Paripolah Urang

Put Customers First

Masihan Palanggan Kahiji

Modern medical person

Nunjukkeun Integritas

Strive for Excellence

Narékahan pikeun kaunggulan

Execute for Results

Ngaéksekusi pikeun
Hasilna

Embrace Change

Ngudag Kolaborasi
sareng gawe babarengan

Innovation

Ngarangkul Parobihan
sareng Inovasi