Perawatan Rambut

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • PromaCare-PO

      Piroctone Olamine 68890-66-4 Bubuk kristal bodas, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaCare-ZPT50

      Séng pyrithione 13463-41-7 Cairan nempel bodas, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaCare-CMZ

      Climbazole 38083-17-9 Kristal bodas, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaCare-PQ7

      Polyquaternium-7 26590-05-6 Transparan teu warnaan ka cairan konéng entéh, leyur cai Tingali Modél