Agén anti sepuh

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • PromaCare-GSH

      Glutathione 70-18-8 Bubuk bodas, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare-Ectoine

      Éktoin 96702-03-3 Bubuk, leyur cai, kisaran pH pangsaéna: 1-9 Tingali Modél
    • PromaCare-VAP

      Vitamin A Palmitat 79-81-2 Cair, minyak leyur Tingali Modél
    • PromaCare-VAA (1.0MIU / G)

      Retinil asétat (1.0MIN / G) 127-47-9 Cair, minyak leyur Tingali Modél
    • PromaCare-VAA (280MIU / G)

      Retinil asétat (2.8MIN / G) 127-47-9 Bubuk, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaCare-VEA

      Minyak Vitamin E 98% (dl-a-tocopher acetate 98% minyak) 7695-91-2 Cair, minyak leyur Tingali Modél
    • PromaCare-BFL

      Bifida fermentasi lysate 96507-89-0 Cairan transparan konéng Tingali Modél
    • PromaCare-VCP

      Ascorbyl Palmitate 137-66-6 Bubuk, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaCare-RA

      Asam Retinoat 302-79-4 Bubuk kristal konéng nepi ka lampu-jeruk, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaCare-SG

      Stearyl glycyrrhetinate 13832-70-7 Bubuk kristal bodas atanapi konéng, leyur minyak Tingali Modél
    • Promacare-Q10

      Ubiquinone 303-98-0 Bubuk, leyur minyak Tingali Modél