Lingkungan, Sosial sareng Tata Pemerintahan

Bakti sareng Berkelanjutan

Tanggung jawab pikeun jalma, masarakat sareng lingkungan

Dinten 'tanggung jawab sosial perusahaan' mangrupikeun topik paling panas di panjuru dunya. Ti saprak didirikeun perusahaan di 2005, pikeun Uniproma, tanggung jawab jalma sareng lingkungan ngagaduhan peran anu paling penting, anu janten perhatian anu hébat pikeun pangadeg perusahaan urang.

Unggal Ngitung Individu

Tanggung jawab urang ka karyawan

Padamelan aman / Seumur hirup diajar / Kulawarga sareng Karir / Sehat sareng pas dugi ka pangsiun. Di Uniproma, kami nempatkeun nilai khusus pikeun jalma. Karyawan urang anu ngajantenkeun urang janten perusahaan anu kuat, urang silih laksanakeun silih hormat, ngahargaan, sareng sareng kasabaran. Palanggan béda kamis fokus sareng kamekaran perusahaan urang ngan ukur dimungkinkeun dina dasar ieu.

Unggal Ngitung Individu

Tanggung jawab urang pikeun lingkungan

Produk hemat énergi / Bahan Pék Lingkungan / Transportasi Cekap.
Kanggo urang, lindunging kaayaan hirup alam sabisa-bisa. Di dieu urang hoyong masihan kontribusi pikeun lingkungan sareng produk urang.

Tanggung jawab Sosial

Filantropi

Uniproma gaduh sistem manajemen sosial anu diterapkeun pikeun mastikeun patuh kana sarat panerapan nasional sareng internasional sareng ngahasilkeun paningkatan kagiatan anu teras-terasan anu aya hubunganana sareng kinerja anu tanggung jawab. Perusahaan ngajaga total transparansi kagiatanana sareng padamel. Dilegakeun ka pemasok sareng mitra katilu masalah sosial na, ngalangkungan prosés pamilihan sareng monitoring anu nganggap kagiatan sosialna.