Perusahaan Kami

Profil Perusahaan

Uniproma didirikeun di Inggris di 2005. Kusabab didirikan, perusahaan parantos komitmen kana panilitian sareng pamekaran, produksi, sareng distribusi bahan kimia propésional pikeun industri kosmétik, farmasi, sareng kimia. Pendiri sareng déwan diréksi kami diwangun ku propésional senior di industri ti Éropa sareng Asia. Ngandelkeun pusat R&D kami sareng basis produksi di dua buana, kami parantos nyayogikeun produk anu langkung épisién, langkung héjo sareng langkung hemat biaya pikeun konsumén di sakumna dunya. Kami ngartos kimia, sareng kami ngartos paménta konsumén pikeun jasa anu langkung propésional. Kami terang yén kualitas sareng stabilitas produk penting pisan. 

40581447-landscape1

Kituna, urang mastikeun pisan kana sistem manajemen kualitas profesional ti produksi dugi ka transportasi dugi ka pangiriman pamungkas pikeun mastikeun kasurupan. Dina raraga nyayogikeun harga anu langkung nguntungkeun, kami parantos netepkeun sistem gudang sareng logistik anu épisién di nagara-nagara sareng daérah utama, sareng narékahan pikeun ngirangan tautan panengah sabisa-bisa pikeun nyayogikeun nasabah kalayan babandingan kinerja-harga anu langkung nguntungkeun. Kalayan langkung ti 16 taun pamekaran, produk kami diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah. Basis palanggan kalebet perusahaan multinasional sareng palanggan ageung, sedeng sareng alit di sagala rupa daérah.

history-bg1

Sejarah urang

2005 Didirikeun di Inggris sareng ngamimitian usaha kami saringan UV.

2008 Ngadegkeun pabrik munggaran urang di Cina salaku co-founder salaku réspon kana kakurangan bahan baku pikeun sunscreens.
Tutuwuhan ieu teras janten produsen PTBBA pangageungna di dunya, kalayan kapasitas taunan langkung ti 8000mt / y.

2009 Cabang Asia-Pasipik didirikeun di daratan Hongkong sareng Cina.

Visi urang

Hayu karya kimia. Hayu hirup ngarobah.

Misi urang

Nganteurkeun dunya anu langkung saé sareng héjo.

Nilai Kami

Integritas & Dédikasi, Gawé babarengan & Ngabagi Sukses; Ngalakukeun Anu Leres, Ngalaksanakeun leres.

Environmental

Lingkungan, Sosial sareng Tata Pemerintahan

Dinten 'tanggung jawab sosial perusahaan' mangrupikeun topik paling panas di panjuru dunya. Ti saprak didirikeun perusahaan di 2005, pikeun Uniproma, tanggung jawab jalma sareng lingkungan ngagaduhan peran anu paling penting, anu janten perhatian anu hébat pikeun pangadeg perusahaan urang.