Agén Pelembab

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • PromaCare-GG

      Glukosida Glyceryl 22160-26-5 Cairan kentel transparan warna-warni sareng konéng entéh Tingali Modél
    • PromaCare-ALT

      Allantoin 97-59-6 Bubuk, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare PCA-Na

      Natrium PCA 28874-51-3 Bubuk bodas, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare H-PGA

      Asam polyglutamic 25513-46-6 Bubuk bodas, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare L-PGA

      Asam polyglutamic 25513-46-6 Bubuk bodas, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare-THL

      Trehalose 99-20-7 Bubuk bodas, leyur cai Tingali Modél
    • PromaCare-CRM Kompléks

      Ceramide 1 (sareng) Ceramide 2 (sareng) Ceramide 3 (sareng) Ceramide 6 100403-19-8 Cairan bodas susu Tingali Modél
    • PromaCare-SH (Kelas kosmétik, 5000 Da)

      Sodium Hyaluronate 9067-32-7 Bubuk, leyur cai, kelas kosmétik, 5000 Da Tingali Modél
    • PromaCare-CRM 2

      Ceramide 2 100403-19-8 Bubuk bodas, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaCare-SH (Kelas kosmétik, 10000 Da)

      Sodium Hyaluronate 9067-32-7 Bubuk, leyur cai, kelas kosmétik, 10000 Da Tingali Modél
    • PromaCare-SH (Kelas kosmétik, 1.0-1.5 juta Da)

      Sodium Hyaluronate 9067-32-7 Bubuk, leyur cai, kelas kosmétik, 1,0-1.5 juta Da Tingali Modél
    • PromaCare D-Panthenol

      D-Panthenol 81-13-0 Cairan henteu warnaan, kentel sareng jelas, leyur cai Tingali Modél