Sejarah urang

2005

2005 年

Didirikeun di Inggris sareng ngamimitian bisnis kami saringan UV

2008

DCIM100MEDIADJI_0096.JPG

Ngadegkeun pabrik munggaran urang di Cina salaku co-founder salaku réspon kana kakurangan bahan baku pikeun sunscreens.

Tutuwuhan ieu teras janten produsen PTBBA pangageungna di dunya, kalayan kapasitas taunan langkung ti 8000mt / y.

2009

history00.

Cabang Asia-Pasipik didirikeun di daratan Hongkong sareng Cina.

2010

1bfc4e61

Pikeun nyumponan paménta anu ningkat di pasar Asia, urang ngembangkeun produk anu pang populerna pikeun kacaangan kulit.

2014

histor-3

Produk samak kulit urang disahkeun ku Cosmos & Ecocert.

2014

2014

Pusat Pelayanan Pelanggan Éropa didirikeun di Jérman, supados nyayogikeun palayanan anu langkung saé pikeun konsumén EU.

2016

International Container Cargo ship in the ocean at sunset sky, Freight Transportation, Nautical Vessel

Dina 2016, volume penjualan kami pikeun produk tangtu dugi ka Nomer 1 di pasar.

2019

history007

Cabang Australia didirikan pikeun nyayogikeun palayanan anu langkung saé pikeun konsumén régional.

2020

histor-4

Panyadia pikeun perusahaan farmasi anu terkenal di dunya.

2021

history008

Kami teras di jalan ...