Warta Perusahaan

  • A Multifunctional Anti-aging Agent-Glyceryl Glucoside

    A Agén anti-sepuh Multifunctional-Glyceryl Glucoside

    Tutuwuhan Myrothamnus ngagaduhan kamampuan unik pikeun salamet periode anu panjang pisan tina total dehidrasi. Tapi ujug-ujug, nalika hujan datang, sacara ajaib deui héjo deui dina sababaraha jam. Saatos hujan lirén, th ...
    Maca deui
  • High-performance surfactant—Sodium Cocoyl Isethionate

    Surfaktan kinerja tinggi — Sodium Cocoyl Isethionate

    Ayeuna, konsumén milari produk anu lembut, tiasa ngahasilkeun foaming anu stabil, beunghar sareng alus tapi henteu ngeringkeun kulitna, sahingga lemes, surfaktan anu performa tinggi penting ...
    Maca deui
  • A Mild Surfactant and Emulsifier for Infant Skin Care

    Surfactant Hampang sareng Emulsifier pikeun Perawatan Kulit Orok

    Kalium cetyl fosfat mangrupikeun émulator émut sareng surfaktan anu saé kanggo dianggo dina rupa-rupa kosmétik, utamina pikeun ningkatkeun tékstur produk sareng indrawi. Éta cocog pisan sareng kaseueuran bahan ....
    Maca deui
  • Uniproma at PCHI China 2021

    Uniproma di PCHI Cina 2021

    Uniproma paméran di PCHI 2021, di Shenzhen Cina. Uniproma nyangking séri saringan UV lengkep, kacaangan kulit pang populerna sareng agén anti sepuh ogé moisturu anu épéktip pisan ...
    Maca deui