Bahan Kimia Rupa

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • Uni-NUCA

      Agén nuklir 2166018-74-0 Agén nuklir transparan pikeun polyolefin Tingali Modél
    • Asam P-tert-butyl Benzoic

      Asam P-tert-butyl Benzoic 98-73-7 Bubuk kristal bodas, saringan UVB, leyur minyak Tingali Modél
    • Methyl P-tert-butyl Benzoate

      Methyl P-tert-butyl Benzoate 26537-19-9 Cairan henteu warna transparan, leyur minyak Tingali Modél
    • 4-tert-Butyltoluene

      4-tert-Butyltoluene 98-51-1 Cairan henteu warnaan, leyur minyak Tingali Modél