Ajen kandel

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • PromaCare EC-66

      Cai, Acrylamide / Sodium Acryloyldimethyltaurate / Acrylic Acid Copolymer 7732-18-5, / Copolymer dispersi cai anionis Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 934P

      Carbomer 9003-01-04 Stabilitas dina viskositas tinggi Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 980HC

      Carbomer 9003-01-04 Nolak pangaruh suhu kana viskositas Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 20

      Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolyme 96827-24-6 Gancang diri ngaleyurkeun tanpa guligah Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 2020

      Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolyme 96827-24-6 Gampang dibubarkeun Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 940

      Carbomer 9003-01-4 Paripolah Rheological pondok Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 940HC

      Carbomer 9003-01-4 Viskositas tinggi Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 941

      Carbomer 9003-01-04 Pinunjul tingkah Réhologis panjang Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 934

      Carbomer 9003-01-04 Stabilitas dina viskositas tinggi Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 980

      Carbomer 9003-01-04 Jelas luhur Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 990

      Carbomer 9003-01-04 Paripolah Rheological pondok Tingali Modél
    • Uni-Carbomer 981

      Carbomer 9003-01-04 Kacida épisiénna dina konsentrasi sedeng sareng handap Tingali Modél
12 Teras> >> Halaman 1/2