Run-up séri

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • PromaCare-PBN9

      Boron Nitride 10043-11-5 Nampilkeun henteu bau, bodas bodas, hue stabil sareng ukuran partikel pekat Tingali Modél
    • PromaCare-PBN5

      Boron Nitride 10043-11-5 Nampilkeun henteu bau, bodas bodas, hue stabil sareng ukuran partikel pekat Tingali Modél
    • PromaCare-MCPS

      Mica (sareng) Aluminium Hidroksida (sareng) Silika (sareng) Triethoxycaprylylsilane 12001-26-2; 21645-51-2; 7631-86-9; 2943-75-1 Bubuk, ningkat dispersi silika Tingali Modél
    • PromaCare-MCP

      Mica (sareng) Aluminium Hidroksida (sareng) Silika 12001-26-2; 21645-51-2; 7631-86-9 Perasaan sutra sareng ningkatkeun awét Tingali Modél
    • PromaCare-OCP

      Fluorphlogopite sintétik (sareng) Hydroxyapatite (sareng) Séng Oksida (sareng) Silika 12003-38-2; 1306-06-5; 1314-13-2; 7631-86-9 Bubuk, hidrofilik Tingali Modél
    • PromaCare-OCPS

      Fluorphlogopite sintétik (sareng) Hydroxyapatite (sareng) Séng Oksida (sareng) Silika (sareng) Triethoxycaprylylsilane 12003-38-2; 1306-06-5; 1314-13-2; 7631-86-9; 2943-75-1 Bubuk, hidrofilik Tingali Modél