Kabijakan privasi

Uniproma ngahargaan sareng ngajagaan privasi sadaya pangguna jasa éta. Dina raraga nyayogikeun anjeun jasa anu langkung akurat sareng dipersonalisasi, uniproma bakal ngagunakeun sareng nyingkab inpormasi pribadi anjeun saluyu sareng kaayaanana kabijakan privasi ieu. Tapi uniproma bakal ngubaran inpormasi ieu sareng tingkat luhur karajinan sareng prudence. Kacuali sakumaha anu disayogikeun dina kabijakan privasi ieu, uniproma moal nyingkabkeun atanapi nyayogikeun inpormasi sapertos kitu ka pihak katilu tanpa ijin anjeun sateuacanna. Uniproma bakal ngamutahirkeun kabijakan privasi ieu ti jaman ka jaman. Nalika anjeun satuju kana perjanjian panggunaan jasa uniproma, anjeun bakal dianggap parantos satuju kana sadaya eusi kawijakan privasi ieu. Kawijakan privasi ieu mangrupikeun bagian integral tina perjanjian panggunaan jasa uniproma.

1. Wengkuan panawaran

a) Nalika anjeun ngirim surat pamilarian, anjeun kedah ngeusian inpormasi paménta numutkeun kotak ajakan pamundut;

b) Nalika anjeun nganjang ka halaman wéb uniproma, uniproma bakal ngarekam inpormasi browsing anjeun, kalebet tapi henteu diwatesan ku halaman kunjungan anjeun, alamat IP, jenis terminal, daérah, tanggal sareng waktos nganjang, ogé catetan halaman wéb anu anjeun peryogikeun;

Anjeun ngartos sareng satuju yén inpormasi ieu henteu lumaku pikeun Kawijakan Privasi ieu:

a) Inpormasi kata kunci anu anjeun lebetkeun nalika nganggo jasa pamilarian anu disayogikeun ku halaman wéb uniproma;

b) Data inpormasi inpormasi anu relevan anu dikumpulkeun ku uniproma, kalebet tapi henteu diwatesan ku kagiatan partisipasi, inpormasi transaksi sareng detil evaluasi;

c) Pelanggaran hukum atanapi aturan uniproma sareng tindakan anu dilakukeun ku uniproma ngalawan anjeun.

2. Pamakean inpormasi

a) Uniproma moal nyayogikeun, ngajual, nyéwa, ngabagi atanapi dagang inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu sanés anu teu aya hubunganana, kecuali kalayan ijin anjeun sateuacanna, atanapi anu pihak katilu sapertos uniproma masing-masing atanapi sasarengan nyayogikeun jasa pikeun anjeun, sareng saatos réngséna jasa, aranjeunna bakal dilarang ngakses sadayana inpormasi sapertos kitu, kaasup anu saacanna diaksés ku aranjeunna.

b) Uniproma ogé henteu ngijinkeun pihak katilu mana waé pikeun ngumpulkeun, ngédit, ngajual atanapi sacara bébas nyebarkeun inpormasi pribadi anjeun ku cara naon waé. Upami pangguna halaman wéb uniproma dipendakan kalibet kana kagiatan di luhur, uniproma ngagaduhan hak pikeun numpurkeun perjanjian jasa sareng pangguna sapertos kitu.

c) Kanggo kaperluan ngalayanan pangguna, uniproma tiasa nyayogikeun inpormasi anu anjeun minat ku ngagunakeun inpormasi pribadi anjeun, kalebet tapi henteu diwatesan ku ngirim inpormasi produk sareng jasa, atanapi ngabagi inpormasi sareng mitra uniproma supados aranjeunna tiasa ngintun anjeun inpormasi ngeunaan produk sareng jasa na (anu terakhir peryogi idin anjeun tiheula).

3. Panyingkepan inpormasi

Uniproma bakal nyingkabkeun sadayana atanapi sabagian inpormasi pribadi anjeun saluyu sareng kahoyong pribadi anjeun atanapi bekel hukum dina kaayaan sapertos kieu:

a) Panyingkepan ka pihak katilu kalayan ijin anjeun sateuacanna;

b) Dina raraga nyayogikeun produk sareng jasa anu anjeun peryogikeun, anjeun kedah ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu;

c) Numutkeun kana katetepan hukum anu aya hubunganana atanapi sarat tina organ administrasi atanapi yudisial, nyingkabkeun ka pihak katilu atanapi organ administrasi atanapi yudisial;

d) Upami anjeun ngalanggar hukum sareng peraturan anu aya di Cina atanapi perjanjian jasa uniproma atanapi aturan anu aya hubunganana, anjeun kedah nyingkab ka pihak katilu;

f) Dina urus anu didamel dina halaman wéb uniproma, upami aya pihak anu parantos atos nyumponan kawajiban urus sareng nyuhungkeun panyandakan inpormasi, uniproma ngagaduhan hak pikeun mutuskeun nyayogikeun pangguna inpormasi anu diperyogikeun sapertos kontak. inpormasi ti pihak sanés pikeun ngagampangkeun parantosan transaksi atanapi ngabéréskeun sengketa.

g) Panyingkepan sanés anu uniproma nganggap pantes saluyu sareng hukum, peraturan atanapi kawijakan halaman wéb.