Jangka waktu panggunaan

Pamaké halaman wéb ieu tunduk kana istilah panggunaan halaman wéb ieu. Upami anjeun henteu satuju kana sarat ieu, punten tong nganggo halaman wéb kami atanapi unduh inpormasi naon waé.

Uniproma ngagaduhan hak pikeun ngamutahirkeun istilah ieu sareng eusi halaman wéb ieu iraha waé.

Pamakéan halaman wéb

Sadaya eusi halaman wéb ieu, kalebet inpormasi dasar perusahaan, inpormasi produk, gambar, berita, sareng sajabana, ngan ukur berlaku pikeun ngirimkeun inpormasi panggunaan produk, sanés pikeun tujuan kaamanan pribadi.

Kapamilikan

Eusi dina halaman wéb ieu uniproma, dijagaan ku undang-undang sareng peraturan anu aya hubunganana. Sadaya hak, judul, eusi, manpaat sareng eusi sanés halaman wéb ieu dipiboga atanapi dilisensikeun ku uniproma

Bantahan

Uniproma henteu ngajamin leresna atanapi lumaku pikeun inpormasi dina halaman wéb ieu, ogé henteu ngajangjikeun pikeun ngapdet deui iraha waé; Inpormasi anu aya dina halaman wéb ieu tunduk kana kaayaan ayeuna. Uniproma henteu ngajamin kagunaan eusi halaman wéb ieu, kagunaan pikeun tujuan khusus, jst.

Inpormasi anu aya dina halaman wéb ieu panginten henteu aya kacangcayaan téknis atanapi kasalahan tipografik. Ku alatan éta, inpormasi anu relevan atanapi kontén produk tina halaman wéb ieu tiasa diluyukeun ti waktos ka waktos.

Pernyataan privasi

Pamaké halaman wéb ieu henteu kedah nyayogikeun data idéntifikasi pribadi. Kacuali aranjeunna peryogi produk anu aya dina halaman wéb ieu, aranjeunna tiasa ngirimkeun kami inpormasi anu dieusian nalika ngirim e-mail, sapertos judul paménta, alamat e-mail, nomer telepon, patarosan atanapi inpo kontak anu sanés. Kami moal nyayogikeun data pribadi anjeun ka pihak katilu mana waé kacuali sakumaha anu disyaratkeun ku hukum.