Ekstrak Alam

    • Nami Dagang
    • Ngaran Produk
    • CAS No.
    • Pasipatan
    • PromaEssence-RVT

      Resveratrol 98% 501-36-0 Bubuk bubuk bodas Tingali Modél
    • PromaEssence-WHE

      Dukun Hazel Nimba 84696-19-5 Cairan transparan henteu warnaan atanapi konéng rada konéng Tingali Modél
    • PromaEssence-POE

      Ekstrak Portulaca Oleracea 90083-07-1 Ampir henteu cair transparan cair, leyur cai Tingali Modél
    • PromaEssence-DG (Bubuk 98%)

      Dipotassium Glycyrrhizate 68797-35-3 Bubuk, leyur cai Tingali Modél
    • PromaEssence-SPT

      Sutra Péptida 96690-41-4 / 73049-73-7 Bubuk, leyur cai Tingali Modél
    • PromaEssence-ATT (Bubuk 3%)

      Astaxanthin 472-61-7 Bubuk Assay (Astaxanthin) ≥3%, leyur minyak Tingali Modél
    • PromaEssence-FR (Bubuk 98%)

      Klorét 60-82-2 Bubuk, leyur minyak, phloretin 98% Tingali Modél
    • PromaEssence-SPD (5 mikron)

      Bubuk Sutra 9009-99-8 Ukuran partikel: 5 mikron Tingali Modél
    • PromaEssence-SPD (10 micron)

      Bubuk Sutra 9009-99-8 Ukuran partikel: 10 mikron Tingali Modél